HTML

Szakszósélet

2003. óta vitorlázórepülök a Szentesi Repülőklubban, 2008-ban lett saját gépem, és 2009. januárjában meglett a szakszolgálati engedélyem is. Ezzel a "nagy álmom" beteljesülése kezdődött meg, mégpedig, hogy keresztül-kasul betávrepülöm az országot... Hogyan fog sikerülni? Azt a következőkben olvashatod.

Friss topikok

Linkblog

2009. május 17. Red Bull nap Szeged

2009.05.26. 12:34 Nógi

Már az előző hétvégén beszéltük, hogy 17-én lesz ez a Red Bull nap Szegeden, ott lesz Besenyei, meg Forma 1-es kocsik, szóval el kéne menni. Az oktatónknak Békéscsabán volt beígérve egy típusrepülés, szombaton úgyis kevesen voltunk, szóval megszavaztuk, hogy megyünk. A banda egyik része Békéscsabára, mi meg Szegedre indultunk el, de megbántuk. Besenyei mindössze egy tízperces bemutatót vágott le a Tisza felett, a mindenki által nagyon várt hídalattátrepülés nélkül, sajna. Aztán jöttek a Forma 1-es kocsik, de ezt már hamar meguntuk, mivel úgy tűzött nap, mint még soha, és a levegő meg se moccant, szóval visszavonultunk az árnyékba. Közben figyelgettem az időt is, az ég nagyon tiszta volt, cumulusok csak elvétve pukkangattak ki, és csak elég rövid időre. Na, gondoltuk, ha már itt ez nem jött be, el kéne menni Békéscsabára. Felhívtuk a másik csapatot, hogy velük mi a helyzet, de mondták, hogy el sem indultak, mert a típusrepülést tegnap este végül lefújták. Mi maradtunk még egy kicsit, eszegettünk, iszogattunk, aztán jöttünk haza.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szakszos.blog.hu/api/trackback/id/tr731144582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása