HTML

Szakszósélet

2003. óta vitorlázórepülök a Szentesi Repülőklubban, 2008-ban lett saját gépem, és 2009. januárjában meglett a szakszolgálati engedélyem is. Ezzel a "nagy álmom" beteljesülése kezdődött meg, mégpedig, hogy keresztül-kasul betávrepülöm az országot... Hogyan fog sikerülni? Azt a következőkben olvashatod.

Friss topikok

Linkblog

2009. május 16. Reptérápolás repülés nélkül

2009.05.26. 12:22 Nógi

Na szóval már pénteken megkezdődött az idei réptérápolós időszak. A szomszéd tanyatulajdonos elkezdte nyírni a pályán a füvet nagytraktorral, mi meg az ingyen sétarepülésért cserében kikölcsönzött kis fűnyírő traktor után takarítottunk. Ez a meló már pénteken megkezdődött, a koma a trakival nagyon szakszerűen nyírta, meg gyűjtötte a füvet, aztán pakolta fel a szomszéd pótkocsijára, mi meg igazgattuk halomba a cuccot. másfél pótkocsira való lett a végeredmény, reméljük, ez már megér egy (fél) birkát. :-)) Szóval ez eltartott úgy délelőtt tizenegyig, aztán kis kipakolás után movit motorteszt következett és visszapakolás. Igazság szerint elég kicsi volt a létszám, meg az idő sem volt igazi, úgyhogy még kevés dolgozgatás után mindenki hazaszéledt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szakszos.blog.hu/api/trackback/id/tr931144562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása